VODOINSTALATER - ODGUŠENJE KANALIZACIJE - HITNE INTERVENCIJE

POPRAVKA BOJLERA 00-24H

POPRAVKA BOJLERA - VODOINSTALTER 011

Vodoinstalater 011 je broj jedan vodoinstalaterski servis za teritoriju Beograda. Garantovano pružamo kvalitetnu uslugu po najpovoljnijim cenama. Osim povoljnih cena, naš zaštitni znak je brza i efikasna usluga, kao i mogućnost dolaska u terminima koje vi odredite. Kad vam zatreba hitna intervencija vodoinstalatera, naši majstori su vam na raspolaganju od 00 do 24h.

Popravka bojlera je nešto što spada u uobičajenu, standardnu uslugu koju pruža naš vodoinstalaterski servis. Ukoliko imate problem sa pokvarenim bojlerom, možete nas slobodno kontaktirati na naše brojeve telefona ili popunjavanjem on line formulara i tog trenutka popravka bojelera koji koristite u domaćinstvu postaje naša briga. Vaše je samo da odredite termin koji vam u odnosu na obaveze najviše odgovoara, s obzirom da naš vodoinstalaterski servis pruža usluge i mimo standardnih termina, trudeći se da uvek izađemo u susret potrebama naših klijenata.

Popravka bojlera može podrazumevati izvođenje radova na električnim delovima i vodovodnim delovia. Međutim, bez brige, ukoliko vam je potrebna popravka električnih delova, naš servis zapošljava i određeni broj električara, tako da na licu mesta možete dobiti kompletnu uslugu.

Da popravka bojlera ne bude bauk, pozovite naše majstore i stižemo na vašu adresu za 20 minuta od poziva. Popravke obavljamo i mimo standardnih termina, odnosno možete izabrati termin u bilo kom delu dana. Naš servis radi od 00 do 24h svakog dana u godini.

UGRADNJA BOJLERA

VODOINSTALATER – KONTAKT

Možete nas kontaktirati svakog dana od 00 do 24h. Naš vodoinstalater stiže na vašu adresu već za 20 minuta i uspešno rešava sve probleme sa vašim pokvarenim bojlerom. Mi smo tu za vas svakog dana u godini kad god vam zatrebaju vodoinstalaterske usluge. Zapošljavamo isključivo kvalifikovane vodoinstalatere koji su spremni da otklone sve probleme sa vašim vodovodnim instalacijama.

Iza nas danas stoji više desetina hiljada zadovoljnih klijenata koji svedoče o kvalitetu usluge koju pružamo. Vaš servis Vodoinstalater 011

Naš primarni fokus ste vi. Kada vam zatrebaju vodoinstalaterske usluge možete nas kontaktirati od 00 do 24h.

Pružamo sve vrste usluga sa posebnim akcentom na hitne usluge vodoinstalatera. Stižemo za 30 minuta od poziva.

Popravljamo cevi i vodovodne instalacije više decenija. Prepoznatljivi u gradu, dostupni uvek.

Za naše vodoinstalatere ne postoje nerešivi problemi. Naš vodoinstalater sve probleme rešava u toku jednog radnog dana.

Popravke u toaletu i kupatilu

Zamena cevi, odgušenje kade ili wc šolje, popravka i čišćenje bojlera. Ove i sve druge vodoinstalaterske usluge.

Hitne intervencije

Vodoinstalater Beograd 011 nudi mogućnost dolaska svojih majstora za samo 30 minuta od poziva. Radimo od 00 do 24h

Zamena i sanacija cevi

Ako vam je potrebna zamena ili sanacija cevi, Vodoinstalater 011 je pravi izbor za vas. Pozovite nas 24h

ŽELITE USLUGU SA POPUSTOM?

JEDNOSTAVNO JE. POŠALJITE NAM VAŠU EMAIL ADRESU

  ŽELITE USLUGU SA POPUSTOM?

  JEDNOSTAVNO JE. POŠALJITE NAM VAŠU EMAIL ADRESU

   NAJČEŠĆA PITANJA

   Uobičajeno vreme dolaska naše vodoinstalaterske ekipe je 20 do 30 minuta od poziva. Izuzetak mogu predstavljati iznenadne blokade saobraćaja zbog protesta, poseta stranih državnika i slično.

   Vodoinstalater 011 ima zaključen ugovor o stalnom održavanju vodovodnih instalacija sa velikim brojem pravnih lica. Medju njima su predstavništva nekih od najprestižnijih evropskih firmi koje posluju na teritoriji Beograda, ali saradjujemo i sa velikim brojem profesionalnih upravnika.

   Vodoinstalater 011 nudi najpovoljniji odnos cene i kvalteta. Sigurno nismo najjeftiniji vodoinstalaterski servis na teritoriji Beograda, ali nismo ni najskuplji. Ono u šta smo sigurni, jeste da pružamo najkvalitetniju uslugu.

   Da. Vodoinstalaterski servis Beograd 011 izdaje garanciju za sve usluge koje pružamo. Od banalnih usluga, poput zamene baterija, do složenijih poput zamene cevi, vodovodnih instalacija i odgušenja kanalizacije.

   Vodoinstalater 011 nudi mogućnost zakazivanja intervencija u terminima koji vama odgovaraju. Pošaljite nam upit ili nas jednostavno pozovite i zakažite uslugu naših majstora.

   Za hitne intervencije predlažemo poziv na naše brojeve telefona jer jedino pozivom garantovano dobijate uslugu u roku od 20 do 30 minuta. Ukoliko želite da zakažete intervenciju, možete nas takodje pozvati, a možete i popuniti prijavni formular.

   BIĆE NAM ZADOVOLJSTVO DA VAM POMOGNEMO

   BEOGRAD

   Pokrivamo čitavu teritoriju Beograda i šire okoline. Pozovite nas svakog dana od 00 do 24h

   POZOVITE NAS

   MOŽETE NAS KONTAKTIRATI POZIVOM NA NAŠE BROJEVE TELEFONA

   POŠALJITE NAM MAIL

   MOŽETE NAS KONTAKTIRATI POPUNJAVANJEM ON LINE FORMULARA I ZAKAZATI INTERVENCIJU

   © VODOINSTALATER 011 ALL RIGHTS RESERVED