VODOINSTALATER - ODGUŠENJE KANALIZACIJE - HITNE INTERVENCIJE

MONTAŽA BOJLERA 00-24H

MONTAŽA BOJLERA - VODOINSTALTER 011

Vodoinstalater 011 je broj jedan vodoinstalaterski servis za teritoriju Beograda. Garantovano pružamo kvalitetnu uslugu po najpovoljnijim cenama. Osim povoljnih cena, naš zaštitni znak je brza i efikasna usluga, kao i mogućnost dolaska u terminima koje vi odredite. Kad vam zatreba hitna intervencija vodoinstalatera, naši majstori su vam na raspolaganju od 00 do 24h.

Kupili ste novi bojler i potrebna vam je montaža bojlera? Ne brinite, naši serviseri će ovaj komplikovan posao obaviti za vas po najpovoljnijim uslovima. Veliko iskustvo u oblasti vodoinstalaterskih usluga učinilo nas je jednom od najprestižnijih firmi na teritoriji Beograda. Za naše usluge dobijate račun i garanciju na izvedene radove.

Pao vam je bojler i potrebna vam je pomoć? Ne brinite naši vodoinstalateri će rešiti sve vaše probleme oko bojlera. Popravka i montaža bojlera po najpovoljnijim cenama uz datu garanciju na izvedene radove. Da vam bojler nikada ne pravi problem, montaža i servis bojlera  po super povoljnim cenama. Pozovite nas na naše brojeve telefona ili popunite on line formular na našoj kontakt strani i zakažite intervenciju.

Ukoliko imate potrebu za montažom bojlera, pretpostavljamo da se pitate da li ovaj posao možete obaviti sami. Vodoinstalaterski servis Vodoinstalater 011 Beograd vas savetuje da se ne upuštate u ovaj posao s obzirom na važnost i osetljivost ovog uredjaja, kao i na potencijalne opasnosti koje nosi njegova upotreba, odnosno neadekvatna montaža. Ipak, ako se odlučite, vam neophodna hilti bušilica kojom ćete probušiti rupe u zidu za nosač, šrafcigeri, creva, kao i minimalno poznavanje elektrike.

Ako se pitate kako kupiti pravi bojler? Na tržištu se nalazi veliki izbor bojlera različitih litraža, kvaliteta i dimenzija. Mi vas uvek savetujemo da kupujete uredjaja proverenih marki, kao i onih marki koje nude dužu garanciju.

curenje bojlera

Zašto je Vodoinstalater 011 pravi izbor za vas?

Vodoinstalaterski servis Vodoinstalater 011 zapošljava pored vodoinstalatera i odredjeni broj električara koji su uvek spremni da u slučaju potrebe zajedno u ekipi sa vodoinstalaterima izadju na teren i pomognu u rešavanju složenijih problema. Usluga montaža bojlera podrazumeva saradnju električara i vodoinstalatera. Da bismo vam ponudili najbolju uslugu mi ćemo vam po istoj ceni poslati i električara i vodoinstalatera i pružiti najbolju moguću uslugu. Osim toga za sve usluge koje pruža naš vodoinstalaterski servis dobijate račun i garanciju, čime ostvarujete vaša prava u skladu sa zakonom. Zaista dobar vodoinstalaterski servis vam stoji na raspolaganju svakog dana od 00 do 24h.

Naš primarni fokus ste vi. Kada vam zatrebaju vodoinstalaterske usluge možete nas kontaktirati od 00 do 24h.

Pružamo sve vrste usluga sa posebnim akcentom na hitne usluge vodoinstalatera. Stižemo za 30 minuta od poziva.

Popravljamo cevi i vodovodne instalacije više decenija. Prepoznatljivi u gradu, dostupni uvek.

Za naše vodoinstalatere ne postoje nerešivi problemi. Naš vodoinstalater sve probleme rešava u toku jednog radnog dana.

Popravke u toaletu i kupatilu

Zamena cevi, odgušenje kade ili wc šolje, popravka i čišćenje bojlera. Ove i sve druge vodoinstalaterske usluge.

Hitne intervencije

Vodoinstalater Beograd 011 nudi mogućnost dolaska svojih majstora za samo 30 minuta od poziva. Radimo od 00 do 24h

Zamena i sanacija cevi

Ako vam je potrebna zamena ili sanacija cevi, Vodoinstalater 011 je pravi izbor za vas. Pozovite nas 24h

ŽELITE USLUGU SA POPUSTOM?

JEDNOSTAVNO JE. POŠALJITE NAM VAŠU EMAIL ADRESU

  ŽELITE USLUGU SA POPUSTOM?

  JEDNOSTAVNO JE. POŠALJITE NAM VAŠU EMAIL ADRESU

   NAJČEŠĆA PITANJA

   Uobičajeno vreme dolaska naše vodoinstalaterske ekipe je 20 do 30 minuta od poziva. Izuzetak mogu predstavljati iznenadne blokade saobraćaja zbog protesta, poseta stranih državnika i slično.

   Vodoinstalater 011 ima zaključen ugovor o stalnom održavanju vodovodnih instalacija sa velikim brojem pravnih lica. Medju njima su predstavništva nekih od najprestižnijih evropskih firmi koje posluju na teritoriji Beograda, ali saradjujemo i sa velikim brojem profesionalnih upravnika.

   Vodoinstalater 011 nudi najpovoljniji odnos cene i kvalteta. Sigurno nismo najjeftiniji vodoinstalaterski servis na teritoriji Beograda, ali nismo ni najskuplji. Ono u šta smo sigurni, jeste da pružamo najkvalitetniju uslugu.

   Da. Vodoinstalaterski servis Beograd 011 izdaje garanciju za sve usluge koje pružamo. Od banalnih usluga, poput zamene baterija, do složenijih poput zamene cevi, vodovodnih instalacija i odgušenja kanalizacije.

   Vodoinstalater 011 nudi mogućnost zakazivanja intervencija u terminima koji vama odgovaraju. Pošaljite nam upit ili nas jednostavno pozovite i zakažite uslugu naših majstora.

   Za hitne intervencije predlažemo poziv na naše brojeve telefona jer jedino pozivom garantovano dobijate uslugu u roku od 20 do 30 minuta. Ukoliko želite da zakažete intervenciju, možete nas takodje pozvati, a možete i popuniti prijavni formular.

   BIĆE NAM ZADOVOLJSTVO DA VAM POMOGNEMO

   BEOGRAD

   Pokrivamo čitavu teritoriju Beograda i šire okoline. Pozovite nas svakog dana od 00 do 24h

   POZOVITE NAS

   MOŽETE NAS KONTAKTIRATI POZIVOM NA NAŠE BROJEVE TELEFONA

   POŠALJITE NAM MAIL

   MOŽETE NAS KONTAKTIRATI POPUNJAVANJEM ON LINE FORMULARA I ZAKAZATI INTERVENCIJU

   © VODOINSTALATER 011 ALL RIGHTS RESERVED