VODOINSTALATER - ODGUŠENJE KANALIZACIJE - HITNE INTERVENCIJE

POPRAVKA WC ŠOLJE 00-24H

POPRAVKA WC ŠOLJE - VODOINSTALTER 011

Vodoinstalater 011 je broj jedan vodoinstalaterski servis za teritoriju Beograda. Garantovano pružamo kvalitetnu uslugu po najpovoljnijim cenama. Osim povoljnih cena, naš zaštitni znak je brza i efikasna usluga, kao i mogućnost dolaska u terminima koje vi odredite. Kad vam zatreba hitna intervencija vodoinstalatera, naši majstori su vam na raspolaganju od 00 do 24h.

Vodoinstalaterski servis Vodoinstalater 011 vrši popravke i zamene wc šolja po najpovoljnijim uslovima. Ukoliko vam je potrebna zamena ili popravka wc šolje ili vodokotlića, možete nas pozvati na naše brojeve telefona ili popuniti on line formulara na našoj kontakt strani kako biste zakazali intervenciju. Naši vodoinstalateri izlaze na teren najčešće za 20 minuta od vašeg poziva, ali ukoliko vam odgovoara možete i sami odrediti vreme dolaska naših vodoinstalatera. Osluškujući potrebe naših klijenata shvatili smo da zbog velikog broja obaveza brojni sugrađani imaju velikih poteškoža kada treba da se organizuju oko dolaska majstora, zbog toga je naš vodoinstalaterski servis uveo novu uslugu, dolazak naših vodoinstalatera na vašu adresu u nestandardnim termina bez dodatne doplate. Ako vaša wc šolja curi ili vam je vodokotlić u kvaru, ili jednostavno iz estetskih razloga želite da izvršite promene u vašem toaletu, budite slobodni da nas pozovete, ami ćemo obaviti popravku po najpovoljnijim uslovima.

Odgušavanje kanalizacije

Popravka wc šolje – kontakt

Ukoliko vam je potrebna popravka wc šolje možete nas kontaktirati svakog dana od 00 do 24h i to pozivom na naše brojeve telefona ukoliko vam je potrebna hitna intervencija u roku od 20 do 30 minuta od poziva, popunjavanjem on line formulara na našoj kontakt strani ili pozivom na naše brojeve telefona ukoliko želite da zakažete intervenciju u terminu koji vama odgovara. Napominjemo da se naš vodoinstalater prilagodjava vašim privatnim i profesionalnim obavezama i da na teren izlazi u terminu koji vi odredite. Pozovite nas svakog dana od 00 do 24h, a naš vodoinstalater će biti na vašoj adresi veoma brzo. Garantovano kvalitetna usluga.

Naš primarni fokus ste vi. Kada vam zatrebaju vodoinstalaterske usluge možete nas kontaktirati od 00 do 24h.

Pružamo sve vrste usluga sa posebnim akcentom na hitne usluge vodoinstalatera. Stižemo za 30 minuta od poziva.

Popravljamo cevi i vodovodne instalacije više decenija. Prepoznatljivi u gradu, dostupni uvek.

Za naše vodoinstalatere ne postoje nerešivi problemi. Naš vodoinstalater sve probleme rešava u toku jednog radnog dana.

Popravke u toaletu i kupatilu

Zamena cevi, odgušenje kade ili wc šolje, popravka i čišćenje bojlera. Ove i sve druge vodoinstalaterske usluge.

Hitne intervencije

Vodoinstalater Beograd 011 nudi mogućnost dolaska svojih majstora za samo 30 minuta od poziva. Radimo od 00 do 24h

Zamena i sanacija cevi

Ako vam je potrebna zamena ili sanacija cevi, Vodoinstalater 011 je pravi izbor za vas. Pozovite nas 24h

ŽELITE USLUGU SA POPUSTOM?

JEDNOSTAVNO JE. POŠALJITE NAM VAŠU EMAIL ADRESU

  ŽELITE USLUGU SA POPUSTOM?

  JEDNOSTAVNO JE. POŠALJITE NAM VAŠU EMAIL ADRESU

   NAJČEŠĆA PITANJA

   Uobičajeno vreme dolaska naše vodoinstalaterske ekipe je 20 do 30 minuta od poziva. Izuzetak mogu predstavljati iznenadne blokade saobraćaja zbog protesta, poseta stranih državnika i slično.

   Vodoinstalater 011 ima zaključen ugovor o stalnom održavanju vodovodnih instalacija sa velikim brojem pravnih lica. Medju njima su predstavništva nekih od najprestižnijih evropskih firmi koje posluju na teritoriji Beograda, ali saradjujemo i sa velikim brojem profesionalnih upravnika.

   Vodoinstalater 011 nudi najpovoljniji odnos cene i kvalteta. Sigurno nismo najjeftiniji vodoinstalaterski servis na teritoriji Beograda, ali nismo ni najskuplji. Ono u šta smo sigurni, jeste da pružamo najkvalitetniju uslugu.

   Da. Vodoinstalaterski servis Beograd 011 izdaje garanciju za sve usluge koje pružamo. Od banalnih usluga, poput zamene baterija, do složenijih poput zamene cevi, vodovodnih instalacija i odgušenja kanalizacije.

   Vodoinstalater 011 nudi mogućnost zakazivanja intervencija u terminima koji vama odgovaraju. Pošaljite nam upit ili nas jednostavno pozovite i zakažite uslugu naših majstora.

   Za hitne intervencije predlažemo poziv na naše brojeve telefona jer jedino pozivom garantovano dobijate uslugu u roku od 20 do 30 minuta. Ukoliko želite da zakažete intervenciju, možete nas takodje pozvati, a možete i popuniti prijavni formular.

   BIĆE NAM ZADOVOLJSTVO DA VAM POMOGNEMO

   BEOGRAD

   Pokrivamo čitavu teritoriju Beograda i šire okoline. Pozovite nas svakog dana od 00 do 24h

   POZOVITE NAS

   MOŽETE NAS KONTAKTIRATI POZIVOM NA NAŠE BROJEVE TELEFONA

   POŠALJITE NAM MAIL

   MOŽETE NAS KONTAKTIRATI POPUNJAVANJEM ON LINE FORMULARA I ZAKAZATI INTERVENCIJU

   © VODOINSTALATER 011 ALL RIGHTS RESERVED