VODOINSTALATER - ODGUŠENJE KANALIZACIJE - HITNE INTERVENCIJE

ZAMENA SIFONA NA UMIVAONIKU 00-24H

ZAMENA SIFONA NA UMIVAONIKU - VODOINSTALTER 011

Vodoinstalater 011 je broj jedan vodoinstalaterski servis za teritoriju Beograda. Garantovano pružamo kvalitetnu uslugu po najpovoljnijim cenama. Osim povoljnih cena, naš zaštitni znak je brza i efikasna usluga, kao i mogućnost dolaska u terminima koje vi odredite. Kad vam zatreba hitna intervencija vodoinstalatera, naši majstori su vam na raspolaganju od 00 do 24h.

Vodoinstalaterski servis 011 pruža sve vrste vodoinstalaterskih usluga. Zamena sifona na umivaoniku spada u našu standardnu uslugu. Generalno gledano, zamena sifona na umivaoniku ne predstavlja preveliki problem ni za nekvalifikovane osobe, ali ukoliko ne želite da se prljate, da rizikujete da ne postaviti dovoljno dobro sifon, čime rizikujete poplavu u kupatilu, pozovite naš vodoinstalaterski servis i naši vodoinstalateri će obaviti posao zamene sifona na umivaoniku po najpovoljnijim uslovima u gradu.

 Ono što nas izdvaja u odnosu na druge servise je ozbiljan pristup i za banalne probleme, garancija koja važi za sve intervencije i mogućnost intervencije u nestandardnom terminu. 

Osluškujući potrebe naših klijenata shvatili smo da veliki broj ljudi ima ozbiljan problem kada treba da angažuje majstora zbog nedostatka vremena. Zbog toga vam pružamo mogućnost da zakažete intervenciju u terminu koji vama najviše odgovara s obzirom da naš servis radi od 00 do 24h.

Zamena sifona

Nestandardni termini

Nisu hitne intervencije, ali vam odgovara nestandardan termin za popravku. Nemojte se ustručavati da sami izaberete termin koji odgovara vašim poslovnim ili privatnim obavezama, doći ćemo u vreme koje vama najviše odgovara.

Sve informacije i zakazaiivanje termina možete dobiti popunjavanjem on line formulara na našoj kontakt strani. Ukoliko vam je potrebno hitna intervencija obavezan je poziv na neki od naših brojeva telefona.

Naš primarni fokus ste vi. Kada vam zatrebaju vodoinstalaterske usluge možete nas kontaktirati od 00 do 24h.

Pružamo sve vrste usluga sa posebnim akcentom na hitne usluge vodoinstalatera. Stižemo za 30 minuta od poziva.

Popravljamo cevi i vodovodne instalacije više decenija. Prepoznatljivi u gradu, dostupni uvek.

Za naše vodoinstalatere ne postoje nerešivi problemi. Naš vodoinstalater sve probleme rešava u toku jednog radnog dana.

Popravke u toaletu i kupatilu

Zamena cevi, odgušenje kade ili wc šolje, popravka i čišćenje bojlera. Ove i sve druge vodoinstalaterske usluge.

Hitne intervencije

Vodoinstalater Beograd 011 nudi mogućnost dolaska svojih majstora za samo 30 minuta od poziva. Radimo od 00 do 24h

Zamena i sanacija cevi

Ako vam je potrebna zamena ili sanacija cevi, Vodoinstalater 011 je pravi izbor za vas. Pozovite nas 24h

ŽELITE USLUGU SA POPUSTOM?

JEDNOSTAVNO JE. POŠALJITE NAM VAŠU EMAIL ADRESU

  ŽELITE USLUGU SA POPUSTOM?

  JEDNOSTAVNO JE. POŠALJITE NAM VAŠU EMAIL ADRESU

   NAJČEŠĆA PITANJA

   Uobičajeno vreme dolaska naše vodoinstalaterske ekipe je 20 do 30 minuta od poziva. Izuzetak mogu predstavljati iznenadne blokade saobraćaja zbog protesta, poseta stranih državnika i slično.

   Vodoinstalater 011 ima zaključen ugovor o stalnom održavanju vodovodnih instalacija sa velikim brojem pravnih lica. Medju njima su predstavništva nekih od najprestižnijih evropskih firmi koje posluju na teritoriji Beograda, ali saradjujemo i sa velikim brojem profesionalnih upravnika.

   Vodoinstalater 011 nudi najpovoljniji odnos cene i kvalteta. Sigurno nismo najjeftiniji vodoinstalaterski servis na teritoriji Beograda, ali nismo ni najskuplji. Ono u šta smo sigurni, jeste da pružamo najkvalitetniju uslugu.

   Da. Vodoinstalaterski servis Beograd 011 izdaje garanciju za sve usluge koje pružamo. Od banalnih usluga, poput zamene baterija, do složenijih poput zamene cevi, vodovodnih instalacija i odgušenja kanalizacije.

   Vodoinstalater 011 nudi mogućnost zakazivanja intervencija u terminima koji vama odgovaraju. Pošaljite nam upit ili nas jednostavno pozovite i zakažite uslugu naših majstora.

   Za hitne intervencije predlažemo poziv na naše brojeve telefona jer jedino pozivom garantovano dobijate uslugu u roku od 20 do 30 minuta. Ukoliko želite da zakažete intervenciju, možete nas takodje pozvati, a možete i popuniti prijavni formular.

   BIĆE NAM ZADOVOLJSTVO DA VAM POMOGNEMO

   BEOGRAD

   Pokrivamo čitavu teritoriju Beograda i šire okoline. Pozovite nas svakog dana od 00 do 24h

   POZOVITE NAS

   MOŽETE NAS KONTAKTIRATI POZIVOM NA NAŠE BROJEVE TELEFONA

   POŠALJITE NAM MAIL

   MOŽETE NAS KONTAKTIRATI POPUNJAVANJEM ON LINE FORMULARA I ZAKAZATI INTERVENCIJU

   © VODOINSTALATER 011 ALL RIGHTS RESERVED