VODOINSTALATER - ODGUŠENJE KANALIZACIJE - HITNE INTERVENCIJE

DETEKCIJA CURENJA VODE 00-24H

DETEKCIJA CURENJA VODE - VODOINSTALTER 011

Vodoinstalater 011 je broj jedan vodoinstalaterski servis za teritoriju Beograda. Garantovano pružamo kvalitetnu uslugu po najpovoljnijim cenama. Osim povoljnih cena, naš zaštitni znak je brza i efikasna usluga, kao i mogućnost dolaska u terminima koje vi odredite. Kad vam zatreba hitna intervencija vodoinstalatera, naši majstori su vam na raspolaganju od 00 do 24h.

Vodoinstalaterski servis Vodoinstalater 011 nudi svim svojim korisnicima uslugu detekcija curenje vode bez obijanja zida po najpovoljnijim cenama u Beogradu, uz najsavremeniju opremu. Svi znamo koliko frustrirajuće može biti utvrđivanja mesta curenja vode i koliko dodatnih troškova može iziskivati, ako se krene u obijanje zidova, a u cilju pronalaženja mesta curenja. 

Zahvaljujući najsavremenijim ultrazvučnim aparatima, naši vodoinstalateri će u kratkom roku po povoljnoj ceni, a bez obijanja zida utvrditi mesto curenja vode, nakon čega će se pristupiti, u zavisnosti od prirode kvara, sanaciji vodovodne cevi ili njenoj kompletnoj zameni. 

Ukoliko vam je potrebna usluga detekcija curenja vode možete nas kontaktirati na naše brojeve telefona, ili popuniti on line formular na našoj kontakt strani. Naši vodoinstalateri će biti na vašoj adresi za samo 20 minuta od poziva.

Termalna kamera

Šta nas izdvaja u odnosu na konkurenciju?

Vodoinstalater 011 je vodoinstalaterski servis koji posluje sa višedecenijskom tradicijom. Za sve uslugevam garantujemo svojim iskustvom, ali i računom i potpisanom garancijom. Mi u svakom smislu poštujemo zakone, čime ostvarujete sva vaša prava koja vam proističu iz zakona. Osim toga, trudimo se da stalno unapredjujemo svoje usluge. Usluga detekcija curenja vode vrši se pomoću najsavremenijih uredjaja, bez potrebe da se obijaju zidovi i sigurni smo da jedini u Beogradu možemo ponuditi ovaj nivo usluge. Pozovite nas svakog dana od 00 do 24h. Na vašu adresu stižemo već za 20 do 30 minuta. Možete nas kontaktirati pozivom na naše brojeve telefona koji su istaknuti na sajtu ili popunjavanjem on line formulara na našoj kontakt strani. Ukoliko vam je potrebna hitna intervencija preporučujemo da nas pozovete na naše brojeve telefona jer ćete samo na taj način omogućiti uslugu za 20 minuta od poziva.

Naš primarni fokus ste vi. Kada vam zatrebaju vodoinstalaterske usluge možete nas kontaktirati od 00 do 24h.

Pružamo sve vrste usluga sa posebnim akcentom na hitne usluge vodoinstalatera. Stižemo za 30 minuta od poziva.

Popravljamo cevi i vodovodne instalacije više decenija. Prepoznatljivi u gradu, dostupni uvek.

Za naše vodoinstalatere ne postoje nerešivi problemi. Naš vodoinstalater sve probleme rešava u toku jednog radnog dana.

Popravke u toaletu i kupatilu

Zamena cevi, odgušenje kade ili wc šolje, popravka i čišćenje bojlera. Ove i sve druge vodoinstalaterske usluge.

Hitne intervencije

Vodoinstalater Beograd 011 nudi mogućnost dolaska svojih majstora za samo 30 minuta od poziva. Radimo od 00 do 24h

Zamena i sanacija cevi

Ako vam je potrebna zamena ili sanacija cevi, Vodoinstalater 011 je pravi izbor za vas. Pozovite nas 24h

ŽELITE USLUGU SA POPUSTOM?

JEDNOSTAVNO JE. POŠALJITE NAM VAŠU EMAIL ADRESU

  ŽELITE USLUGU SA POPUSTOM?

  JEDNOSTAVNO JE. POŠALJITE NAM VAŠU EMAIL ADRESU

   NAJČEŠĆA PITANJA

   Uobičajeno vreme dolaska naše vodoinstalaterske ekipe je 20 do 30 minuta od poziva. Izuzetak mogu predstavljati iznenadne blokade saobraćaja zbog protesta, poseta stranih državnika i slično.

   Vodoinstalater 011 ima zaključen ugovor o stalnom održavanju vodovodnih instalacija sa velikim brojem pravnih lica. Medju njima su predstavništva nekih od najprestižnijih evropskih firmi koje posluju na teritoriji Beograda, ali saradjujemo i sa velikim brojem profesionalnih upravnika.

   Vodoinstalater 011 nudi najpovoljniji odnos cene i kvalteta. Sigurno nismo najjeftiniji vodoinstalaterski servis na teritoriji Beograda, ali nismo ni najskuplji. Ono u šta smo sigurni, jeste da pružamo najkvalitetniju uslugu.

   Da. Vodoinstalaterski servis Beograd 011 izdaje garanciju za sve usluge koje pružamo. Od banalnih usluga, poput zamene baterija, do složenijih poput zamene cevi, vodovodnih instalacija i odgušenja kanalizacije.

   Vodoinstalater 011 nudi mogućnost zakazivanja intervencija u terminima koji vama odgovaraju. Pošaljite nam upit ili nas jednostavno pozovite i zakažite uslugu naših majstora.

   Za hitne intervencije predlažemo poziv na naše brojeve telefona jer jedino pozivom garantovano dobijate uslugu u roku od 20 do 30 minuta. Ukoliko želite da zakažete intervenciju, možete nas takodje pozvati, a možete i popuniti prijavni formular.

   BIĆE NAM ZADOVOLJSTVO DA VAM POMOGNEMO

   BEOGRAD

   Pokrivamo čitavu teritoriju Beograda i šire okoline. Pozovite nas svakog dana od 00 do 24h

   POZOVITE NAS

   MOŽETE NAS KONTAKTIRATI POZIVOM NA NAŠE BROJEVE TELEFONA

   POŠALJITE NAM MAIL

   MOŽETE NAS KONTAKTIRATI POPUNJAVANJEM ON LINE FORMULARA I ZAKAZATI INTERVENCIJU

   © VODOINSTALATER 011 ALL RIGHTS RESERVED