VODOINSTALATER - ODGUŠENJE KANALIZACIJE - HITNE INTERVENCIJE

UGRADNJA MONOBLOKA 00-24H

UGRADNJA MONOBLOKA - VODOINSTALTER 011

Vodoinstalater 011 je broj jedan vodoinstalaterski servis za teritoriju Beograda. Garantovano pružamo kvalitetnu uslugu po najpovoljnijim cenama. Osim povoljnih cena, naš zaštitni znak je brza i efikasna usluga, kao i mogućnost dolaska u terminima koje vi odredite. Kad vam zatreba hitna intervencija vodoinstalatera, naši majstori su vam na raspolaganju od 00 do 24h.

Odlučili ste da ugradite monoblok wc šolje. možemo konstatovati da ste doneli pravu odluku i to kako u estetskom, tako i u praktičnom smislu. Ugradnja monobloka donosi vam veliki broj prednosti u odnosu na klasičan vodokotlić. Neke od njih su smanjena mogućnost curenja, više prostora, estetski lepš izgled vašeg toaleta ili kupatila. Kada ste doneli ovu pametnu odluku, sledeći nezaobilazni korak je obezbediti kvalitetnog vodoinstalatera koji će vam na profesionalan način ugraditi monoblok. 

Danas na tržištu možete naći veliki broj vodoinstalatera, međutim, samo mali broj njih poseduje neophodna znanja i imaju profesionalan stav. Čak i da nađete kvalitetnog vodoinstalatera, po preporuci prijatelja ili rođaka, neretko ćete morati da čekate po deset i više dana da dođe i uradi posao kako treba, ako ste se pak odlučili za prvog kojeg ste videli u oglsaima, žao nam je, ali neretko se dešava da su takvi vodoinstaalteri samo pručeni majstori, te možete da računate da će u skladu sa onom narodnom drži vodu dok majstori odu. Zato vas savetujemo da pažljivo birate vašeg vodoinstalatera i razmišljate kome dozvoljavate da petlja po vašim instalacijama.

Vodoinstalater

VODOINSTALATER PREPORUKA

 

Naš vodoinstalaterski servis se ne reklamira u oglasima, nema nas u skupim televizijskim ili radio spotovima. Naše vodoinstalatere preporučuju naši klijenti, bilo da je reč o onim stlalnim ili povremenim. Na naše vodoinstalatere ne postoje reklamacije, a dobijate i garanciju za sve izvršene poslove.

Ukoliko vam je potrebna usluga ugradnja monobloka možete nas kontaktirati na naše brojeve telefona ili popuniti on line formular na našoj kontakt strani. Nakon što popunite upitnik, neko od naših operatera će vas kontaktirati u najkraćem periodu i dogovorite ugradnju monobloka u ili drugu vodoinstalatersku intervrenciju u skladu sa vašim pobavezama, potrebama i sl. Kad vam treba kvalitetan vodoinstalater, možete računati na našeg vodoinstalatera od 00 do 24h

Naš primarni fokus ste vi. Kada vam zatrebaju vodoinstalaterske usluge možete nas kontaktirati od 00 do 24h.

Pružamo sve vrste usluga sa posebnim akcentom na hitne usluge vodoinstalatera. Stižemo za 30 minuta od poziva.

Popravljamo cevi i vodovodne instalacije više decenija. Prepoznatljivi u gradu, dostupni uvek.

Za naše vodoinstalatere ne postoje nerešivi problemi. Naš vodoinstalater sve probleme rešava u toku jednog radnog dana.

Popravke u toaletu i kupatilu

Zamena cevi, odgušenje kade ili wc šolje, popravka i čišćenje bojlera. Ove i sve druge vodoinstalaterske usluge.

Hitne intervencije

Vodoinstalater Beograd 011 nudi mogućnost dolaska svojih majstora za samo 30 minuta od poziva. Radimo od 00 do 24h

Zamena i sanacija cevi

Ako vam je potrebna zamena ili sanacija cevi, Vodoinstalater 011 je pravi izbor za vas. Pozovite nas 24h

ŽELITE USLUGU SA POPUSTOM?

JEDNOSTAVNO JE. POŠALJITE NAM VAŠU EMAIL ADRESU

  ŽELITE USLUGU SA POPUSTOM?

  JEDNOSTAVNO JE. POŠALJITE NAM VAŠU EMAIL ADRESU

   NAJČEŠĆA PITANJA

   Uobičajeno vreme dolaska naše vodoinstalaterske ekipe je 20 do 30 minuta od poziva. Izuzetak mogu predstavljati iznenadne blokade saobraćaja zbog protesta, poseta stranih državnika i slično.

   Vodoinstalater 011 ima zaključen ugovor o stalnom održavanju vodovodnih instalacija sa velikim brojem pravnih lica. Medju njima su predstavništva nekih od najprestižnijih evropskih firmi koje posluju na teritoriji Beograda, ali saradjujemo i sa velikim brojem profesionalnih upravnika.

   Vodoinstalater 011 nudi najpovoljniji odnos cene i kvalteta. Sigurno nismo najjeftiniji vodoinstalaterski servis na teritoriji Beograda, ali nismo ni najskuplji. Ono u šta smo sigurni, jeste da pružamo najkvalitetniju uslugu.

   Da. Vodoinstalaterski servis Beograd 011 izdaje garanciju za sve usluge koje pružamo. Od banalnih usluga, poput zamene baterija, do složenijih poput zamene cevi, vodovodnih instalacija i odgušenja kanalizacije.

   Vodoinstalater 011 nudi mogućnost zakazivanja intervencija u terminima koji vama odgovaraju. Pošaljite nam upit ili nas jednostavno pozovite i zakažite uslugu naših majstora.

   Za hitne intervencije predlažemo poziv na naše brojeve telefona jer jedino pozivom garantovano dobijate uslugu u roku od 20 do 30 minuta. Ukoliko želite da zakažete intervenciju, možete nas takodje pozvati, a možete i popuniti prijavni formular.

   BIĆE NAM ZADOVOLJSTVO DA VAM POMOGNEMO

   BEOGRAD

   Pokrivamo čitavu teritoriju Beograda i šire okoline. Pozovite nas svakog dana od 00 do 24h

   POZOVITE NAS

   MOŽETE NAS KONTAKTIRATI POZIVOM NA NAŠE BROJEVE TELEFONA

   POŠALJITE NAM MAIL

   MOŽETE NAS KONTAKTIRATI POPUNJAVANJEM ON LINE FORMULARA I ZAKAZATI INTERVENCIJU

   © VODOINSTALATER 011 ALL RIGHTS RESERVED