VODOINSTALATER - ODGUŠENJE KANALIZACIJE - HITNE INTERVENCIJE

KONTAKTIRAJTE NAS 00-24H

KONTAKT - VODOINSTALTER 011

Vodoinstalater 011 je broj jedan vodoinstalaterski servis za teritoriju Beograda. Garantovano pružamo kvalitetnu uslugu po najpovoljnijim cenama. Osim povoljnih cena, naš zaštitni znak je brza i efikasna usluga, kao i mogućnost dolaska u terminima koje vi odredite. Kad vam zatreba hitna intervencija vodoinstalatera, naši majstori su vam na raspolaganju od 00 do 24h.

Kontaktirajte nas svakog dana od 00 do 24h. Bilo da želite da zakažete intervenciju vodoinstalatera ili vam je potrebna hitna intervencija naših majstora, Vodoinstalater Beograd vam stoji na raspolaganju svakog dana od 00 do 24h. Ukoliko vam je potrebna hitna intervencija kontaktiratje nas pozivom na brojeve telefona koji se nalaze na sajtu i naš vodoinstalater će biti na vašoj adresi već za 20 do 30 minuta od poziva. Ukoliko želite da zakažete intervenciju u terminu koji vama odgovara, a mi dolazimo u svim terminima standardnim i nestandardnim, možete nas, takodje, kontaktirati na naše brojeve telefona ili popunite on line formular koji se nalazi ispod i zakažite intervenciju u terminu koji je vama najzgodniji u skladu sa vašim poslovinim i privatnim obavezama.

  Datum intervencije

  vodoinstalater1

  Popravke u toaletu i kupatilu

  Zamena cevi, odgušenje kade ili wc šolje, popravka i čišćenje bojlera. Ove i sve druge vodoinstalaterske usluge.

  Hitne intervencije

  Vodoinstalater Beograd 011 nudi mogućnost dolaska svojih majstora za samo 30 minuta od poziva. Radimo od 00 do 24h

  Zamena i sanacija cevi

  Ako vam je potrebna zamena ili sanacija cevi, Vodoinstalater 011 je pravi izbor za vas. Pozovite nas 24h

  ŽELITE USLUGU SA POPUSTOM?

  JEDNOSTAVNO JE. POŠALJITE NAM VAŠU EMAIL ADRESU

   ŽELITE USLUGU SA POPUSTOM?

   JEDNOSTAVNO JE. POŠALJITE NAM VAŠU EMAIL ADRESU

    NAJČEŠĆA PITANJA

    Uobičajeno vreme dolaska naše vodoinstalaterske ekipe je 20 do 30 minuta od poziva. Izuzetak mogu predstavljati iznenadne blokade saobraćaja zbog protesta, poseta stranih državnika i slično.

    Vodoinstalater 011 ima zaključen ugovor o stalnom održavanju vodovodnih instalacija sa velikim brojem pravnih lica. Medju njima su predstavništva nekih od najprestižnijih evropskih firmi koje posluju na teritoriji Beograda, ali saradjujemo i sa velikim brojem profesionalnih upravnika.

    Vodoinstalater 011 nudi najpovoljniji odnos cene i kvalteta. Sigurno nismo najjeftiniji vodoinstalaterski servis na teritoriji Beograda, ali nismo ni najskuplji. Ono u šta smo sigurni, jeste da pružamo najkvalitetniju uslugu.

    Da. Vodoinstalaterski servis Beograd 011 izdaje garanciju za sve usluge koje pružamo. Od banalnih usluga, poput zamene baterija, do složenijih poput zamene cevi, vodovodnih instalacija i odgušenja kanalizacije.

    Vodoinstalater 011 nudi mogućnost zakazivanja intervencija u terminima koji vama odgovaraju. Pošaljite nam upit ili nas jednostavno pozovite i zakažite uslugu naših majstora.

    Za hitne intervencije predlažemo poziv na naše brojeve telefona jer jedino pozivom garantovano dobijate uslugu u roku od 20 do 30 minuta. Ukoliko želite da zakažete intervenciju, možete nas takodje pozvati, a možete i popuniti prijavni formular.

    BIĆE NAM ZADOVOLJSTVO DA VAM POMOGNEMO

    BEOGRAD

    Pokrivamo čitavu teritoriju Beograda i šire okoline. Pozovite nas svakog dana od 00 do 24h

    POZOVITE NAS

    MOŽETE NAS KONTAKTIRATI POZIVOM NA NAŠE BROJEVE TELEFONA

    POŠALJITE NAM MAIL

    MOŽETE NAS KONTAKTIRATI POPUNJAVANJEM ON LINE FORMULARA I ZAKAZATI INTERVENCIJU

    © VODOINSTALATER 011 ALL RIGHTS RESERVED