VODOINSTALATER - ODGUŠENJE KANALIZACIJE - HITNE INTERVENCIJE

O NAMA

HITNE INTERVENCIJE - VODOINSTALTER 011

Vodoinstalater 011 je broj jedan vodoinstalaterski servis za teritoriju Beograda. Garantovano pružamo kvalitetnu uslugu po najpovoljnijim cenama. Osim povoljnih cena, naš zaštitni znak je brza i efikasna usluga, kao i mogućnost dolaska u terminima koje vi odredite. Kad vam zatreba hitna intervencija vodoinstalatera, naši majstori su vam na raspolaganju od 00 do 24h.

Vodoinstalater 011 je vodoinstalaterski servis osnovan 1984. godine. Poslujemo na teritoriji Beograda duže od tri decenije i imamo iza sebe veliki broj klijenata. U našem timu je angažnovano ukupno 11 vodoinstalatera, koji na vašu adresu stižu veoma brzo nakon vašeg poziva. Pored mogućnosti hitnih intervencija, ono što izdvaja naš servis u odnosu na konkurenciju je mogućnost zakazivanja intervencije u terminu koji vama najviše odgovara. S obzirom da radimo svakog dana od 00 do 24h uvek možete izabrati da naši vodoinstalateri dođu na vašu adresu u nestandardnom terminu. Vodoinstalater 011 rešava sve probleme sa vodovodnim instalacijama uz obaveznu garanciju na izvedene radove. Za sve intervencije dobijate račun.

Vodoinstalater – hitne intervencije

Vodoinstalaterski servis Vodoinstalater 011 pruža usluge hitnih intervencija. Ukoliko imate potrebu za hitnom intervencijom budite slobodni da nas kontaktirate, izlazimo na vašu adresu veoma brzo  i rešavamo sve probleme na vašim instalacijama.

Stalni partneri

Naš vodoinstalaterski servis sarađuje sa velikim brojem domaćih i stranih firmi koje posluju na teritoriji Beograda. Svim stalnim partnerima nudimo posebne pogodnosti. Za više informacija posetite našu kontakt stranu i popunite on line formular.

Vodoinstalater Novi Beograd - Hitne Intervencije

Vernim klijentima popusti

Svim klijentima koji nam se vraćaju nudimo posebne pogodnosti. Ukoliko imate potrebe zbog starih instalacija ili nekog drugog razloga da češće angažujete vodoinstalatere, pozovite nas opet i dobićete garantovano poust na svaku sledeću uslugu. Mi negujemo porodičan odnos sa svakim klijentom i želimo da nam se klijenti uvek vraćaju.

Naš primarni fokus ste vi. Kada vam zatrebaju vodoinstalaterske usluge možete nas kontaktirati od 00 do 24h.

Pružamo sve vrste usluga sa posebnim akcentom na hitne usluge vodoinstalatera. Stižemo za 30 minuta od poziva.

Popravljamo cevi i vodovodne instalacije više decenija. Prepoznatljivi u gradu, dostupni uvek.

Za naše vodoinstalatere ne postoje nerešivi problemi. Naš vodoinstalater sve probleme rešava u toku jednog radnog dana.

Popravke u toaletu i kupatilu

Zamena cevi, odgušenje kade ili wc šolje, popravka i čišćenje bojlera. Ove i sve druge vodoinstalaterske usluge.

Hitne intervencije

Vodoinstalater Beograd 011 nudi mogućnost dolaska svojih majstora za samo 30 minuta od poziva. Radimo od 00 do 24h

Zamena i sanacija cevi

Ako vam je potrebna zamena ili sanacija cevi, Vodoinstalater 011 je pravi izbor za vas. Pozovite nas 24h

ŽELITE USLUGU SA POPUSTOM?

JEDNOSTAVNO JE. POŠALJITE NAM VAŠU EMAIL ADRESU

  ŽELITE USLUGU SA POPUSTOM?

  JEDNOSTAVNO JE. POŠALJITE NAM VAŠU EMAIL ADRESU

   NAJČEŠĆA PITANJA

   Uobičajeno vreme dolaska naše vodoinstalaterske ekipe je 20 do 30 minuta od poziva. Izuzetak mogu predstavljati iznenadne blokade saobraćaja zbog protesta, poseta stranih državnika i slično.

   Vodoinstalater 011 ima zaključen ugovor o stalnom održavanju vodovodnih instalacija sa velikim brojem pravnih lica. Medju njima su predstavništva nekih od najprestižnijih evropskih firmi koje posluju na teritoriji Beograda, ali saradjujemo i sa velikim brojem profesionalnih upravnika.

   Vodoinstalater 011 nudi najpovoljniji odnos cene i kvalteta. Sigurno nismo najjeftiniji vodoinstalaterski servis na teritoriji Beograda, ali nismo ni najskuplji. Ono u šta smo sigurni, jeste da pružamo najkvalitetniju uslugu.

   Da. Vodoinstalaterski servis Beograd 011 izdaje garanciju za sve usluge koje pružamo. Od banalnih usluga, poput zamene baterija, do složenijih poput zamene cevi, vodovodnih instalacija i odgušenja kanalizacije.

   Vodoinstalater 011 nudi mogućnost zakazivanja intervencija u terminima koji vama odgovaraju. Pošaljite nam upit ili nas jednostavno pozovite i zakažite uslugu naših majstora.

   Za hitne intervencije predlažemo poziv na naše brojeve telefona jer jedino pozivom garantovano dobijate uslugu u roku od 20 do 30 minuta. Ukoliko želite da zakažete intervenciju, možete nas takodje pozvati, a možete i popuniti prijavni formular.

   BIĆE NAM ZADOVOLJSTVO DA VAM POMOGNEMO

   BEOGRAD

   Pokrivamo čitavu teritoriju Beograda i šire okoline. Pozovite nas svakog dana od 00 do 24h

   POZOVITE NAS

   MOŽETE NAS KONTAKTIRATI POZIVOM NA NAŠE BROJEVE TELEFONA

   POŠALJITE NAM MAIL

   MOŽETE NAS KONTAKTIRATI POPUNJAVANJEM ON LINE FORMULARA I ZAKAZATI INTERVENCIJU

   © VODOINSTALATER 011 ALL RIGHTS RESERVED