VODOINSTALATER - ODGUŠENJE KANALIZACIJE - HITNE INTERVENCIJE

SANACIJA VODOVODNE CEVI U KUPATILU

SANACIJA VODOVODNE CEVI U KUPATILU

Vodoinstalater 011 je broj jedan vodoinstalaterski servis za teritoriju Beograda. Garantovano pružamo kvalitetnu uslugu po najpovoljnijim cenama. Osim povoljnih cena, naš zaštitni znak je brza i efikasna usluga, kao i mogućnost dolaska u terminima koje vi odredite. Kad vam zatreba hitna intervencija vodoinstalatera, naši majstori su vam na raspolaganju od 00 do 24h.

Ukoliko imate problem sa dotrajalim cevima u kupatilu, kuhinji ili bilo kom drugom delu stana ili kuće, pozovite naš vodoinstalaterski servis i mi ćemo rešiti sve vaše probleme sa cevima. Nakon dolaska na teren zahvaljujući najsavremenijim uredjajima za detekciju oštećenja cevi u zidu i to bez obijanja zidova, naš vodoinstalater će vam predložiti da li je potrebno zameniti cevi u zidu ili je dovoljno izvršiti njenu sanaciju. 

Ukoliko vam je potrebna sanacija cevi u zidu, Vodoinstalater Beograd vam stoji na raspolaganju od 00 do 24h i to svakog dana, uključujući vikende i praznike i druge neradne dane.

VODOINSTALATER VRAČAR

Vodoinstalater sa iskustvom

Vodoinstalaterski servis Vodoinstalater 011 nudi uslugu sanacija vodovodne cevi u zidu kupatila . Samo u našem servisu po najpovoljnijim cenama možete dobiti uslugu sanacije vodovodne cevi u zidu kupatila. Naš vodoinstalaterski servis vam nudi i uslugu detekcije curenja vode u zidu, a bez obijanja zida. Zahvaljujući najsavremenijim uređajim veoma precizno utvrđujemo mesto curenja cevi a da ne moramo da obijamo prethodno zid, zahvaljujući čemu vam omogućavamo smanjenje troškova kasnijeg krpljenja zida. Ukoliko imate problem sa vodovodnim cevima, možete nas pozvati, a mi ćemo sve kvarove rešiti na brz, efikasan i kvalitetan način uz garanciju na izvedene radove. Sve vrste intervencija možete zakazati pozivom na naše brojeve telefona ili popunjavanjem on line formulara na našoj kontakt strani. Ukoliko vam je potrebna hitna intervencija, možete nas pozvati na naše brojeve telefona i naši vodoinstalateri stižu na vašu adresu za 15 do 30 minuta.

Naš primarni fokus ste vi. Kada vam zatrebaju vodoinstalaterske usluge možete nas kontaktirati od 00 do 24h.

Pružamo sve vrste usluga sa posebnim akcentom na hitne usluge vodoinstalatera. Stižemo za 30 minuta od poziva.

Popravljamo cevi i vodovodne instalacije više decenija. Prepoznatljivi u gradu, dostupni uvek.

Za naše vodoinstalatere ne postoje nerešivi problemi. Naš vodoinstalater sve probleme rešava u toku jednog radnog dana.

Popravke u toaletu i kupatilu

Zamena cevi, odgušenje kade ili wc šolje, popravka i čišćenje bojlera. Ove i sve druge vodoinstalaterske usluge.

Hitne intervencije

Vodoinstalater Beograd 011 nudi mogućnost dolaska svojih majstora za samo 30 minuta od poziva. Radimo od 00 do 24h

Zamena i sanacija cevi

Ako vam je potrebna zamena ili sanacija cevi, Vodoinstalater 011 je pravi izbor za vas. Pozovite nas 24h

ŽELITE USLUGU SA POPUSTOM?

JEDNOSTAVNO JE. POŠALJITE NAM VAŠU EMAIL ADRESU

  ŽELITE USLUGU SA POPUSTOM?

  JEDNOSTAVNO JE. POŠALJITE NAM VAŠU EMAIL ADRESU

   NAJČEŠĆA PITANJA

   Uobičajeno vreme dolaska naše vodoinstalaterske ekipe je 20 do 30 minuta od poziva. Izuzetak mogu predstavljati iznenadne blokade saobraćaja zbog protesta, poseta stranih državnika i slično.

   Vodoinstalater 011 ima zaključen ugovor o stalnom održavanju vodovodnih instalacija sa velikim brojem pravnih lica. Medju njima su predstavništva nekih od najprestižnijih evropskih firmi koje posluju na teritoriji Beograda, ali saradjujemo i sa velikim brojem profesionalnih upravnika.

   Vodoinstalater 011 nudi najpovoljniji odnos cene i kvalteta. Sigurno nismo najjeftiniji vodoinstalaterski servis na teritoriji Beograda, ali nismo ni najskuplji. Ono u šta smo sigurni, jeste da pružamo najkvalitetniju uslugu.

   Da. Vodoinstalaterski servis Beograd 011 izdaje garanciju za sve usluge koje pružamo. Od banalnih usluga, poput zamene baterija, do složenijih poput zamene cevi, vodovodnih instalacija i odgušenja kanalizacije.

   Vodoinstalater 011 nudi mogućnost zakazivanja intervencija u terminima koji vama odgovaraju. Pošaljite nam upit ili nas jednostavno pozovite i zakažite uslugu naših majstora.

   Za hitne intervencije predlažemo poziv na naše brojeve telefona jer jedino pozivom garantovano dobijate uslugu u roku od 20 do 30 minuta. Ukoliko želite da zakažete intervenciju, možete nas takodje pozvati, a možete i popuniti prijavni formular.

   BIĆE NAM ZADOVOLJSTVO DA VAM POMOGNEMO

   BEOGRAD

   Pokrivamo čitavu teritoriju Beograda i šire okoline. Pozovite nas svakog dana od 00 do 24h

   POZOVITE NAS

   MOŽETE NAS KONTAKTIRATI POZIVOM NA NAŠE BROJEVE TELEFONA

   POŠALJITE NAM MAIL

   MOŽETE NAS KONTAKTIRATI POPUNJAVANJEM ON LINE FORMULARA I ZAKAZATI INTERVENCIJU

   © VODOINSTALATER 011 ALL RIGHTS RESERVED