ODGUŠENJE KADE 00-24h

Kontaktirajte nas

Vodoinstalater 011
Dostupni 24h svakog dana

Zaista dobar vodoinstalater

ODGUŠENJE KADE

Odgušenje kade se nalazi u samom vrhu po broju izvršenih intervencija. Najčešći uzrok zagušenja kade su dlake, koje kada se nakupe, uz penu i sitne komadiće sapuna, dovode do zagušenja. Ukoliko u odvod dospe komadić dečje igračke, plastelina ili blata sa odeće ili obuće, zagušenje je neminovno.

Zato je jako bitno voditi računa da navedeno ne dospe u cevi vaše kade, a takođe je važno redovno održavanje higijene cevi i korišćenje mrežice na odvodu. Uz pomoć priorodnih sredstava (soda bikarbona i sirće) ili hemijskih sredstava koje možete kupiti u svim prodavnicama periodično održavajte odvode sanitarija i na taj način obezbedite njihovu prohodndost. Ukoliko pak do zagušenja dođe biće vam potrebna stručna pomoć za odgušnje kade.

KONTAKTIRAJTE NAS

Pozovite nas i naši profesionalni majstori stići će na vašu adresu uza manje od 30 minuta od prijema poziva, ili će intervenciju izvršiti u bilo koje drugo vreme koje vama odgovara. Odgušenje kade poverite profesionalnom vodoinstalaterskom servisu koji problem neće samo privremeno sanirati već će ga rešiti trajno.

Vodoinstaletari sa dugogodišnjim iskustvom i najsavremenijom opremom za rad dostupni su vam svakoga dana, uključujići i praznike, od 00 do 24h. Vrlo jednostavno i brzo, mašinskim putem naš vodoinstalater je tu za vas za odgušenje kade i ispranje slivnika.

Takođe, pružamo sve usluge vezane montažu, održavanje ili zamene sanitarija ili dela sanitarija, među kojima je i zamena sifona. Sifon je glavni spoj između sanitarije i odvodnih cevi i kao takav ima značajnu bezbednosnu ulogu. Neadekvatno montiran sifon onemogućava pravilan rad sanitarija i može dovesti do većih problema i materijalne štete, s obzirom da može prouzrokovati izlivanje vode. Pored navedenog, na raspolaganju smo za montažu slavina i baterija kao i za sve druge vodinstalaterske popravke i intervencije.

Ukoliko vam je potrebna usluga odgušenje kade pozovite nas. Posedujemo najsavremeniju opremu za rad, te smo specijalizovani za sve vsrte odgušenja, počev od kanalizacije, kade, tuš kabine, WC šolje, umivaonika, slivnika, sudopere, vertikale i sl. Dajemo garanciju za sve pružene usluge, a na raspolaganju smo svim fizičkim i pravnim licima sa teritorije Beograda i okolini.

Zašto odabrati naš servis?

Intervencija za
20 do 30 minuta

Porodični
servis

Najbolji odnos
cene i kvaliteta

Uvek u
dogovoreno vreme

Kada birate vodoinstalatera, birajte zaista dobrog i pouzdanog majstora
Vodoinstalater 011


All rights reserved Vodoinstalater 011