VODOINSTALATER - ODGUŠENJE KANALIZACIJE - HITNE INTERVENCIJE

ODGUŠENJE KANALIZACIJE 00-24H

ODGUŠENJE KANALIZACIJE SE NE SME ODLAGATI

Vodoinstalater 011 je broj jedan vodoinstalaterski servis za teritoriju Beograda. Garantovano pružamo kvalitetnu uslugu po najpovoljnijim cenama. Osim povoljnih cena, naš zaštitni znak je brza i efikasna usluga, kao i mogućnost dolaska u terminima koje vi odredite. Kad vam zatreba hitna intervencija vodoinstalatera, naši majstori su vam na raspolaganju od 00 do 24h.

Odgušenje kanalizacije i odvoda je najčešća usluga koju servis Vodoinstalater Beograd pruža. Naš servis gotovo svakodnevno na teritoriji Grada Beograda pruža uslugu odgušenje kanalizacije, profesionalno i brzo.

Kontrola odvodnih instalacija i odgušenje istih je nešto treba uvrstiti na spisak periodičnih potreba vašeg domaćinstva. Ukoliko vam se bar jednom desilo zagušenje odvodnih cevi i kanalizacije isto će vam se pre ili kasnije ponoviti. Sprečite veću matarijalnu štetu u vašem domačinstvu, ali i u stanovima vaših komšija.

ŠTA RADITI KAD VODA SPORIJE OTIČE?

Ukoliko ste primetili da voda u kuhinji ili kupatilu sporije otiče, bez obzira koja vrsta sanitarije je u pitanju, pozovite servis Vodoisntalater Beograd. Razlozi koji dovode do zagušenja su mnogobrojni i često na iste ne možete uticati, kao što su na primer odvodne cevi neodgovarajućih dimenzija i sl. Taloženje masnih naslaga, sapuna i prljavštine dodatno utuče na prohodnost cevi. Profesionalni tim servisa Vodoinstalater Beograd vam je na usluzi u bilo koje doba dana i noći, svakodnevno, što je od izuzetnog značaja u slučaju kada vam je neophodna hitna intervencija odgušenje kanalizacije.

IZLIVANJE SUDOPERE U VREME GODIŠNJIH ODMORA

S obzirom da je sezona godošnjih odmora u punom jeku, predupredite moguću štetu, pozovite servis Vodoinstalater Beograd i uživajte u zasluženom godišnjem odmoru. Odgušenje kanalizacije je usluga koju naša ekipa profesionalaca pruža brzo i efikasno. Na vašoj adresi smo za manje od 30 minuta, bez obzira na kojoj opštini u Beogradu se nalazite.

Odgušenje glavnog kanalizacionog odvoda, wc šolje, sudopere, tuš kabine ili kade je naša specijalnost. Pozovite nas i sprečite havariju u vašem domu. Odgušenje vršimo mašinskim putem, a u slučaju potrebe možemo izvršiti i snimanje cevi i tačno utvrditi mesto zagušenja.

Vodoinstalater Beograd

Kontaktirajte nas

Sve vrste vodoinstalaterskih usluga naš servis će vam pružiti po izuzetno povoljnim cenama uz garanciju na izvedene radove. Za sve informacije možete nas kontaktirati na naše brojeve telefona ili popunjavanjem on line formulara na kontakt strani. Odgušenje kanalizacije po najpovoljnijim uslovima.

Naš primarni fokus ste vi. Kada vam zatrebaju vodoinstalaterske usluge možete nas kontaktirati od 00 do 24h.

Pružamo sve vrste usluga sa posebnim akcentom na hitne usluge vodoinstalatera. Stižemo za 30 minuta od poziva.

Popravljamo cevi i vodovodne instalacije više decenija. Prepoznatljivi u gradu, dostupni uvek.

Za naše vodoinstalatere ne postoje nerešivi problemi. Naš vodoinstalater sve probleme rešava u toku jednog radnog dana.

Popravke u toaletu i kupatilu

Zamena cevi, odgušenje kade ili wc šolje, popravka i čišćenje bojlera. Ove i sve druge vodoinstalaterske usluge.

Hitne intervencije

Vodoinstalater Beograd 011 nudi mogućnost dolaska svojih majstora za samo 30 minuta od poziva. Radimo od 00 do 24h

Zamena i sanacija cevi

Ako vam je potrebna zamena ili sanacija cevi, Vodoinstalater 011 je pravi izbor za vas. Pozovite nas 24h

ŽELITE USLUGU SA POPUSTOM?

JEDNOSTAVNO JE. POŠALJITE NAM VAŠU EMAIL ADRESU

  ŽELITE USLUGU SA POPUSTOM?

  JEDNOSTAVNO JE. POŠALJITE NAM VAŠU EMAIL ADRESU

   NAJČEŠĆA PITANJA

   Uobičajeno vreme dolaska naše vodoinstalaterske ekipe je 20 do 30 minuta od poziva. Izuzetak mogu predstavljati iznenadne blokade saobraćaja zbog protesta, poseta stranih državnika i slično.

   Vodoinstalater 011 ima zaključen ugovor o stalnom održavanju vodovodnih instalacija sa velikim brojem pravnih lica. Medju njima su predstavništva nekih od najprestižnijih evropskih firmi koje posluju na teritoriji Beograda, ali saradjujemo i sa velikim brojem profesionalnih upravnika.

   Vodoinstalater 011 nudi najpovoljniji odnos cene i kvalteta. Sigurno nismo najjeftiniji vodoinstalaterski servis na teritoriji Beograda, ali nismo ni najskuplji. Ono u šta smo sigurni, jeste da pružamo najkvalitetniju uslugu.

   Da. Vodoinstalaterski servis Beograd 011 izdaje garanciju za sve usluge koje pružamo. Od banalnih usluga, poput zamene baterija, do složenijih poput zamene cevi, vodovodnih instalacija i odgušenja kanalizacije.

   Vodoinstalater 011 nudi mogućnost zakazivanja intervencija u terminima koji vama odgovaraju. Pošaljite nam upit ili nas jednostavno pozovite i zakažite uslugu naših majstora.

   Za hitne intervencije predlažemo poziv na naše brojeve telefona jer jedino pozivom garantovano dobijate uslugu u roku od 20 do 30 minuta. Ukoliko želite da zakažete intervenciju, možete nas takodje pozvati, a možete i popuniti prijavni formular.

   BIĆE NAM ZADOVOLJSTVO DA VAM POMOGNEMO

   BEOGRAD

   Pokrivamo čitavu teritoriju Beograda i šire okoline. Pozovite nas svakog dana od 00 do 24h

   POZOVITE NAS

   MOŽETE NAS KONTAKTIRATI POZIVOM NA NAŠE BROJEVE TELEFONA

   POŠALJITE NAM MAIL

   MOŽETE NAS KONTAKTIRATI POPUNJAVANJEM ON LINE FORMULARA I ZAKAZATI INTERVENCIJU

   © VODOINSTALATER 011 ALL RIGHTS RESERVED