VODOINSTALATER - ODGUŠENJE KANALIZACIJE - HITNE INTERVENCIJE

ZAMENA VODOVODNIH CEVI 00-24H

ZAMENA VODOVODNIH CEVI - VODOINSTALTER 011

Vodoinstalater 011 je broj jedan vodoinstalaterski servis za teritoriju Beograda. Garantovano pružamo kvalitetnu uslugu po najpovoljnijim cenama. Osim povoljnih cena, naš zaštitni znak je brza i efikasna usluga, kao i mogućnost dolaska u terminima koje vi odredite. Kad vam zatreba hitna intervencija vodoinstalatera, naši majstori su vam na raspolaganju od 00 do 24h.

Zamena vodovodnih cevi svakog dana od 00 do 24h. Pucanje vodovodnih cevi je čest u zimskim uslovima, naročito u vikendicama ili objektima u kojima ne boravite često. Ukoliko želite preventivno da delujete kako biste sprečili pucanje cevi usled smrzavanja preporučujemo vam da, ukoliko na duže vreme napuštate objekat, vodu zatvorite, a ukoliko odlazite na kraće i planirati skoriji povratak, da ostavite uključeno grejanje na najnižoj mogućoj temperaturi.

ŠTA KADA DODJE DO PUCANJA CEVI

Ukoliko dodje do pucanja cevi, Vodoinstalater 011 je pravi izbor za vas. Naš vodoinstalater stiže na vašu adresu za samo 30 minuta od poziva. Ukoliko se desilo pucanje cevi koje je prouzrokovalo poplavu u objektu, naš vodoinstalater ima rešenje i za ovaj problem. Usisavanje vode specijalizovanim usisivačima je samo još jedna od mnogih usluga koje nudimo. Više o ovoj usluzi pročitajte klikom ovde.

DA LI SU SVE OŠTEĆENE CEVI ZA ZAMENU

Naš odgovor je da nisu. Vodoinstalater 011 nakon izlaska na teren utvrdjuje vrstu i stepen oštećenja i u skladu sa tim preporučiće vam odgovarajuću uslugu. Usluga koju vam možemo ponuditi je zamena vodovodnih cevi ili sanacija vodovodnih cevi. 

KAKO SE ODLUČITI ZA SANACIJU ILI ZAMENU

Naš vodoinstalater će vam dati preporuku koja intervencija je za vas najbolja. Svakako, uvek ćemo gledati ono što je u vašem najboljem interesu. Nikada vam nećemo preporučiti sanaciju vodovodnih cevi ukoliko je indikovana zamena vodovodnih cevi samo da biste uštedeli na sredstvima. Zapravo, naš vodoinstalaterski servis ne podilazi željama klijenata kada je reč o kvalitetu usluge. Nama je kvalitetna i sigurna usluga na prvom mestu.

KONTAKTIRAJTE NAS

Kontaktirajte nas svakog dana od 00 do 24h. Mi dežuramo svakog dana, uključujući i praznicima. Na vašu adresu stižemo za samo 30 minuta ukoliko vam je potrebna hitna intervencija ili u terminu koji vi odredite ukoliko vam ne treba hitna intervencija. 

zamena vodovodnih cevi
VODOINSTALATER BEOGRAD

Kontaktirajte nas

Sve vrste vodoinstalaterskih usluga naš servis će vam pružiti po izuzetno povoljnim cenama uz garanciju na izvedene radove. Za sve informacije možete nas kontaktirati na naše brojeve telefona ili popunjavanjem on line formulara na kontakt strani. Odgušenje kanalizacije po najpovoljnijim uslovima.

Naš primarni fokus ste vi. Kada vam zatrebaju vodoinstalaterske usluge možete nas kontaktirati od 00 do 24h.

Pružamo sve vrste usluga sa posebnim akcentom na hitne usluge vodoinstalatera. Stižemo za 30 minuta od poziva.

Popravljamo cevi i vodovodne instalacije više decenija. Prepoznatljivi u gradu, dostupni uvek.

Za naše vodoinstalatere ne postoje nerešivi problemi. Naš vodoinstalater sve probleme rešava u toku jednog radnog dana.

Popravke u toaletu i kupatilu

Zamena cevi, odgušenje kade ili wc šolje, popravka i čišćenje bojlera. Ove i sve druge vodoinstalaterske usluge.

Hitne intervencije

Vodoinstalater Beograd 011 nudi mogućnost dolaska svojih majstora za samo 30 minuta od poziva. Radimo od 00 do 24h

Zamena i sanacija cevi

Ako vam je potrebna zamena ili sanacija cevi, Vodoinstalater 011 je pravi izbor za vas. Pozovite nas 24h

ŽELITE USLUGU SA POPUSTOM?

JEDNOSTAVNO JE. POŠALJITE NAM VAŠU EMAIL ADRESU

  ŽELITE USLUGU SA POPUSTOM?

  JEDNOSTAVNO JE. POŠALJITE NAM VAŠU EMAIL ADRESU

   NAJČEŠĆA PITANJA

   Uobičajeno vreme dolaska naše vodoinstalaterske ekipe je 20 do 30 minuta od poziva. Izuzetak mogu predstavljati iznenadne blokade saobraćaja zbog protesta, poseta stranih državnika i slično.

   Vodoinstalater 011 ima zaključen ugovor o stalnom održavanju vodovodnih instalacija sa velikim brojem pravnih lica. Medju njima su predstavništva nekih od najprestižnijih evropskih firmi koje posluju na teritoriji Beograda, ali saradjujemo i sa velikim brojem profesionalnih upravnika.

   Vodoinstalater 011 nudi najpovoljniji odnos cene i kvalteta. Sigurno nismo najjeftiniji vodoinstalaterski servis na teritoriji Beograda, ali nismo ni najskuplji. Ono u šta smo sigurni, jeste da pružamo najkvalitetniju uslugu.

   Da. Vodoinstalaterski servis Beograd 011 izdaje garanciju za sve usluge koje pružamo. Od banalnih usluga, poput zamene baterija, do složenijih poput zamene cevi, vodovodnih instalacija i odgušenja kanalizacije.

   Vodoinstalater 011 nudi mogućnost zakazivanja intervencija u terminima koji vama odgovaraju. Pošaljite nam upit ili nas jednostavno pozovite i zakažite uslugu naših majstora.

   Za hitne intervencije predlažemo poziv na naše brojeve telefona jer jedino pozivom garantovano dobijate uslugu u roku od 20 do 30 minuta. Ukoliko želite da zakažete intervenciju, možete nas takodje pozvati, a možete i popuniti prijavni formular.

   BIĆE NAM ZADOVOLJSTVO DA VAM POMOGNEMO

   BEOGRAD

   Pokrivamo čitavu teritoriju Beograda i šire okoline. Pozovite nas svakog dana od 00 do 24h

   POZOVITE NAS

   MOŽETE NAS KONTAKTIRATI POZIVOM NA NAŠE BROJEVE TELEFONA

   POŠALJITE NAM MAIL

   MOŽETE NAS KONTAKTIRATI POPUNJAVANJEM ON LINE FORMULARA I ZAKAZATI INTERVENCIJU

   © VODOINSTALATER 011 ALL RIGHTS RESERVED