VODOINSTALATER - ODGUŠENJE KANALIZACIJE - HITNE INTERVENCIJE

ČIŠĆENJE ODVODA SUDOPERE

ČIŠĆENJE ODVODA SUDOPERE - VODOINSTALTER 011

Vodoinstalater 011 je broj jedan vodoinstalaterski servis za teritoriju Beograda. Garantovano pružamo kvalitetnu uslugu po najpovoljnijim cenama. Osim povoljnih cena, naš zaštitni znak je brza i efikasna usluga, kao i mogućnost dolaska u terminima koje vi odredite. Kad vam zatreba hitna intervencija vodoinstalatera, naši majstori su vam na raspolaganju od 00 do 24h.

Čišćenje odvoda sudopere predstavlja pravi izazov za svako domaćinstvo. Kada vode počne da se vraća kroz sudoperu ili kada ne otiče kako treba, odnosno zadržava se u samoj sudoperi više nego uobičajeno, pravo je vreme za čišćenje odvoda sudopere. 

Kada je reč o čišćenju odvoda sudopere, ovu intervenciju možemo podeliti u dve grupe:

 1. Površinsko čišćenje odvoda
 2. Dubinsko čišćenje odvoda

POVRŠINSKO ČIŠĆENJE ODVODA SUDOPERE

Za površinsko čišćenje odvoda sudopere verovatno vam neće biti potrebna dodatna pomoć vodoinstalatera, ipak ukoliko niste sami vični ovom poslu, Vodoinstalater Beograd 011 vam stoji na raspolaganju svakog dana od 00 do 24h.

Pod površinskim čišćenjem odvoda sudopere podrazumeva se lokalno čišćenje kako bi se otklonio čep koji je nastao najčešće na sifonu. Za ovu vrstu čišćenja u najčešćem broju situacija biće vam dovoljan običan šrafciger, a unapred obezbedite i lavor ili neki drugi sud u koji možete otpustiti vodu koja se zadržala u sifonu. 

Nakon što ste obezbedili neophodan materijal, potrebno je da odvrtanjem šrafa kojim je odvod pričvršćen u sudoperi pažljivo skinete sifon. Nakon što ste ga odvrnuli, pažljivo sadržaj iz sifona prospite u sud ili lavorkoji ste unapred pripremili. Drugi kraj sifona pažljivo izvucite iz odovodne cevi. Već pošto ste skinuli sifon biće vam jasno da li je u pitanju zagušenje lokalnog karaktera ili je reč o dubinskom zagušenju. Pošto ste skinuli sifon operite ga u kupatilu, ali sadržaj iz sifona nikako ne prosipajte u kadu, tuš kabinu ili umivaonik, već sav sadržaj prospite u unapred pripremljenu posudu ili lavor ili ga jednostavno izbacite u wc šolju. Pošto ste oprali sifon, pažljivo ga montirajte nazad na sudoperu. Predlažemo vam da maramicom ili papirom obmotate deo koji je u sudoperi spojen sa odvodom sudopere kako biste se uverili da negde ne propušta. To ćete proveriti tako što kada pustite vodu papir ostaje suv. Ukoliko nije suv, znači da sifon popušta i potrebno je dotegnuti šraf u sudoperi ili bolje namestiti gumicu koja se nalazi između odvoda i sifona. 

Nakon što ste sami pokušali očistiti odvod sudopere vode lako otiče, ne zadržava se, ne vraća se i sudopera ne klokoće rešili ste problem. Ukoliko se dogodi da voda i dalje sporo otiče ili sudopera klokoće (posebno je nepovoljno ako klokoće bez puštanja vode, sama od sebe) najverovatnije će vam biti potrebna intervencija stručnog lica. Tada pozovite naš servis i Vodoinstalater Beograd 011 stiže na vašu adresu za samo 30 minuta od poziva.

DUNINSKO ČIŠĆENJE ODVODA

Kada je reč o dubinskom čišćenju odvoda sudopere, ono se vrši mašinskim putem i pripada kategoriji mašinskog odgušenja kanalizacije. Vodoinstalater 011 ima specijalizovanu opremu za mašinsko odgušenje kanalizacije. Dovoljno je da nas kontaktirate i naš vodoinstalater stiže na vašu adresu sa potrebnom opremom za 30 minuta od poziva ili u terminu koji vama odgovara. Na uslugu mašinskog odgušenja kanalizacije dajemo garanciju, tako da ako vam se problem javi u garantnom roku, naš vodoinstalater ponovo dolazi na vašu adresu i potpuno besplatno otklanja problem koji se vratio. Ipak, zahvaljujući najsavremenijim uređajima, opremi i kvalifikacijama koje poseduju naši vodoinstalateri, verujemo da nakon što naš vodoinstalater jednom izađe na vašu adresu neće biti potrebe za naknadnim intervencijama.

DUBINSKO ČIŠĆENNJE ODVODA KANALIZACIJE  – KONTAKT

Vodoinstalater Beograd 011 dostupan je svakog dana od 00 do 24h. Radimo i u danima vikenda, praznika i slično. Možete nas kontaktirati pozivom na naše brojeve telefona ili jednostavno popunite online formular koji se nalazi na našem sajtu. Ostavite nam vaše podatke, dajte nam kraći opis kvara i izaberite vreme u koje biste voleli da dođe vodoinstalater. Nakon što nam pošaljete online formular, naše osoblje će vas kontaktirati kako bi potvrdilo dolazak ekipe.

Vodoinstaalter Beograd 011 vam stoji na raspolaganju i za sve informacije koje su vam neophodne. Ne ustručavajte se da nas pozovete.

Vodoinstalater Beograd
Nepovratna klapna

Kontaktirajte nas

Sve vrste vodoinstalaterskih usluga naš servis će vam pružiti po izuzetno povoljnim cenama uz garanciju na izvedene radove. Za sve informacije možete nas kontaktirati na naše brojeve telefona ili popunjavanjem on line formulara na kontakt strani. Odgušenje kanalizacije po najpovoljnijim uslovima.

Naš primarni fokus ste vi. Kada vam zatrebaju vodoinstalaterske usluge možete nas kontaktirati od 00 do 24h.

Pružamo sve vrste usluga sa posebnim akcentom na hitne usluge vodoinstalatera. Stižemo za 30 minuta od poziva.

Popravljamo cevi i vodovodne instalacije više decenija. Prepoznatljivi u gradu, dostupni uvek.

Za naše vodoinstalatere ne postoje nerešivi problemi. Naš vodoinstalater sve probleme rešava u toku jednog radnog dana.

Popravke u toaletu i kupatilu

Zamena cevi, odgušenje kade ili wc šolje, popravka i čišćenje bojlera. Ove i sve druge vodoinstalaterske usluge.

Hitne intervencije

Vodoinstalater Beograd 011 nudi mogućnost dolaska svojih majstora za samo 30 minuta od poziva. Radimo od 00 do 24h

Zamena i sanacija cevi

Ako vam je potrebna zamena ili sanacija cevi, Vodoinstalater 011 je pravi izbor za vas. Pozovite nas 24h

ŽELITE USLUGU SA POPUSTOM?

JEDNOSTAVNO JE. POŠALJITE NAM VAŠU EMAIL ADRESU

  ŽELITE USLUGU SA POPUSTOM?

  JEDNOSTAVNO JE. POŠALJITE NAM VAŠU EMAIL ADRESU

   NAJČEŠĆA PITANJA

   Uobičajeno vreme dolaska naše vodoinstalaterske ekipe je 20 do 30 minuta od poziva. Izuzetak mogu predstavljati iznenadne blokade saobraćaja zbog protesta, poseta stranih državnika i slično.

   Vodoinstalater 011 ima zaključen ugovor o stalnom održavanju vodovodnih instalacija sa velikim brojem pravnih lica. Medju njima su predstavništva nekih od najprestižnijih evropskih firmi koje posluju na teritoriji Beograda, ali saradjujemo i sa velikim brojem profesionalnih upravnika.

   Vodoinstalater 011 nudi najpovoljniji odnos cene i kvalteta. Sigurno nismo najjeftiniji vodoinstalaterski servis na teritoriji Beograda, ali nismo ni najskuplji. Ono u šta smo sigurni, jeste da pružamo najkvalitetniju uslugu.

   Da. Vodoinstalaterski servis Beograd 011 izdaje garanciju za sve usluge koje pružamo. Od banalnih usluga, poput zamene baterija, do složenijih poput zamene cevi, vodovodnih instalacija i odgušenja kanalizacije.

   Vodoinstalater 011 nudi mogućnost zakazivanja intervencija u terminima koji vama odgovaraju. Pošaljite nam upit ili nas jednostavno pozovite i zakažite uslugu naših majstora.

   Za hitne intervencije predlažemo poziv na naše brojeve telefona jer jedino pozivom garantovano dobijate uslugu u roku od 20 do 30 minuta. Ukoliko želite da zakažete intervenciju, možete nas takodje pozvati, a možete i popuniti prijavni formular.

   BIĆE NAM ZADOVOLJSTVO DA VAM POMOGNEMO

   BEOGRAD

   Pokrivamo čitavu teritoriju Beograda i šire okoline. Pozovite nas svakog dana od 00 do 24h

   POZOVITE NAS

   MOŽETE NAS KONTAKTIRATI POZIVOM NA NAŠE BROJEVE TELEFONA

   POŠALJITE NAM MAIL

   MOŽETE NAS KONTAKTIRATI POPUNJAVANJEM ON LINE FORMULARA I ZAKAZATI INTERVENCIJU

   © VODOINSTALATER 011 ALL RIGHTS RESERVED